Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Конкурс програма Stipendium Hungaricum за стипендирано студирање у Мађарској у 2021/2022. години

Расписан је конкурс за стипендирано студирање у Мађарској у 2021/2022. години у оквиру програма Stipendium Hungaricum. Кандидатима из Србије доступне су стипендије за похађање основних, мастер и докторских студија у академској 2021/2022/ години. Пријаве се подносе електронски, најкасније до 15. јануара 2021. године у 23.59 часова.

Конкурс програма Stipendium Hungaricum за стипендирано студирање у Мађарској у 2021/2022. години

Конкурси за стипендије Google-а за студенткиње рачунарскиx наука и гејмингa

Компанија Google отворила је конкурсе за доделу стипендија Generation Google за жене у рачунарским наукама и гејмингу у академској 2021/2022. години, за Европу, Африку и Блиски исток. Циљ конкурса је унапређење родне равноправности у IT индустрији охрабривањем жена да постану активне учеснице и лидерке у овом пољу. Рок за пријаву је 4. децембар 2020. године.

Конкурси задужбина и фондација Универзитета у Београду за стипендирање студената

Неколико задужбина и фондација Универзитета у Београду објавило је конкурсе за стипендирање студената тог универзитета у академској 2020/2021. години. У зависности од конкретне фондације и задужбине, конкурси су намењени студентима различитих области студија, а могу се разликовати и други услови за пријаву, као и критеријуми избора. Конкурси су отворени месец дана, а рокови за пријаву истичу у току децембра.

Архива