Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Стипендије Московског државног универзитета

Московски државни универзитет за међународнe односе (МГИМО) при Министарству спољних послова Руске Федерације позива заинтересоване кандидате да се пријаве на неки од доступних студијских програма основних и мастер студија у Русији. Текст и пропозиције конкурса доступне су на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Рок за подношење пријава је 10. април 2020. године.

Стипендије Московског државног универзитета

Интеруниверзитетски мастер из дипломатије и међународних односа у Краљевини Шпанији

Расписан је конкурс за пријаву на „Интеруниверзитетски мастер из дипломатије и међународних односа” који спроводи Дипломатска школа Краљевине Шпаније. Пријаве су отворене за чланове дипломатских служби и кандидате који поседују диплому основних студија и одлично говоре шпански језик. Рок за пријављивање је 1. април 2020. Више информација о начину пријављивања и неопходној документацији доступно је на сајту Министарства за спољне послове, Европску унију и сарадњу Шпаније.  

Стипендије за мастер студије у Краљевини Тајланд

Агенција за међународну сарадњу Тајланда позива заинтересоване кандидате из Србије да се пријаве на конкурс за стипендирано студирање на мастер студијама на Тајланду у оквиру програма TIPP (Thailand International Postgraduate Programme). Пријаве се подносе Министарству просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије најкасније до 16. марта 2020. године. Више информација о програму доступно је на званичној интернет страници Тајландске агенције за међународну сарадњу.

Архива