Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Конкурс за студентске стипендије за недостајућа занимања

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије (МПНТР) расписало је Конкурс за доделу 250 студентских стипендија за студенте друге и треће године основних студија на високошколским установама у Републици Србији, који се образују за обављање недостајућих занимања од нарочитог значаја за школску 2019/2020. годину. Текст конкурса са пријавном документацијом, критеријумима и поступком избора, доступан је на страници МПНТР посвећеној ученичким и студентским кредитима и стипендијама.

Рок за пријаве је 15. новембар 2019. године.

Стипендије за мастер студије у области јавног здравља на Универзитету Цинхуа у Пекингу

Објављен је конкурс за стипендије за једногодишње мастер студије у области јавног здравља на енглеском језику, на Универзитету Цинхуа у Пекингу (Кина) за академску 2020/2021. годину.

Рок за пријаву је 28. фебруар 2020. године. 

Конкурс за студентске размене у оквиру ЦЕЕПУС програма

Отворен је конкурс за пријаве за стипендиране мобилности током летњег семестра академске 2019/2020. године унутар ЦЕЕПУС - средњеевропског програма за размену студената и наставног особља. Право учешћа имају студенти и особље државних високошколских устанива из Србије. Рок за пријаве за мобилности унутар мрежа је 31. октобар, а за мобилности изван ЦЕЕПУС мрежа 30. новембар 2019. године

Архива