Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Конкурс за доделу студентских стипендија Фондације Студеница за академску 2020/2021. годину

Фондација Студеница је расписала конкурс за доделу 30 стипендија студентима државних факултета на територији Републике Србије који тренутно похађају завршне године основних и мастер студија и нису у радном односу. Такође, од ове године, стипендије су доступне и бруцошима. Детаљније информације о конкурсу и електронски формулар за пријаву доступни су на интернет страници Фондације Студеница. Рок за подношење пријава је 1. октобар 2020. године.

Конкурс за стипендирање постдипломских студија у Баварској у академској 2021/2022. години

Влада Баварске додељује стипендије за мастер и докторске студије у академској 2021/2022. години кандидатима који долазе из земаља централне, источне и југоисточне Европе, укључујући и Србију. За стипендију се могу пријавити студенти мастер и докторских студија на универзитетима у Баварској. Рок за подношење неопходне документације је 1. децембар 2020. године.

Стипендије Министарства високог образовања Египта и стипендије Al Azhar Al Sharif

Арапска Република Египат додељује студентима из Србије две стипендије Министарства високог образовања Републике Египат, једну стипендију за студије арапског језика и четири стипендије Al Azhar Al Sharif за студирање у Републици Египат у академској 2020-2021. години. За више информација, заинтересовани кандидати могу контактирати Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Рок за конкурисање је 30. септембар 2020. године.

Архива