Навигација

Установе

Напредна претрага

Програми

Напредна претрага

Стипендијe

Напредна претрага

Ресурси

Напредна претрага

Вести

Конкурс за доделу стипендија за студирање у Италији у 2021/2022. години

Министарство за спољне послове и међународну сарадњу Републике Италије расписало је конкурс за доделу 42 месеца стипендија српским држављанима за академску 2021/2022. годину. Више информација о позиву доступно је у тексту конкурса. Рок за пријаву је 13. јул у 14 часова по италијанском времену.

Међународна летња школа Руског државног универзитета за нафту и гас "И. М. Губкин" за студенте техничких наука

Руски државни универзитет за нафту и гас "И. М. Губкин" у партнерству са Универзитетом у Ставангеру (Норвешка), и уз подршку Норвешке агенције за међународну сарадњу и унапређење квалитета у високом образовању организују петодневну онлајн летњу школу у јулу за студенте техничких наука. Више информација доступно је на веб-сајту Универзитета Губкин. Рок за пријаву је 30. јун 2021. године.

Конкурс за младе европске амбасадоре

АЖУРИРАНО: Рок за пријаву је продужен до 30. јула 2021. године.

Отворен је позив за младе европске амбасадоре, на који могу да се пријаве млади из Србије узраста од 18 до 29 година. Уз попуњен пријавни образац на енглеском језику, заинтересовани кандидати треба да доставе и кратак, једноминутни видео у коме треба да објасне зашто желе да постану млади европски амбасадори. Пријаве се подносе електронски, најкасније до 30. јула 2021 године.

Архива