Навигација

Инфо центар

Информативни центар Фондације Темпус грађанима пружа све врсте информација о образовању у Србији и Европи, могућностима за појединце и институције у оквиру програма Еразмус+ и CEEPUS и активностима Фондације.

Инфо центар је доступан грађанима сваког радног дана од 9 до 17 часова на Теразијама бр. 39 (I спрат), без потребе претходног заказивања, као и путем телефона 011-3342-430 (опција 1) и е-поште info@tempus.ac.rs.

Заинтересовани појединци (ученици, студенти, млади, њихови родитељи и други) између осталог, могу да добију информације о могућностима за стипендирану мобилност (размене), волонтерске програме и омладинске размене. Заинтересовани за каријерно вођење и саветовање могу да се упознају са неопходним ресурсима и добију информативни материјал из ове области, као и да се информишу о важним аспектима при избору занимања или упису школе/факултета.

Школе, предшколске и високошколске установе, омладинске организације, удружења и друге институције заинтересоване за највећи програм Европске уније – Еразмус+ у Инфо центру могу да чују опште информације о програму, процедурама, као и роковима за подношење пројектних пријава.

Инфо центар је место и за информисање о европским мрежама, порталима и платформама – eTwinning, EPALE, Europass, Euroguidance, Eurodesk, Eurydice – као и средњoевропском програму за размену студената и професора – CEEPUS.

Појединци из свих сфера образовања и рада са младима у Инфо центру могу да се информишу о активностима Фондације Темпус: конференцијама, семинарима, обукама, вебинарима, инфо данима итд.

У склопу рада Инфо центра посебан пакет услуга за информисање на располагању је страним студенатима који бораве на мобилности у Републици Србији.

Сваког месеца, Инфо центар организује и учествује у низу активности, попут вебинара, презентација, радионица, инфо сесија, сајмова и слично, чији је распоред свим заинтересованим појединцима и представницима организација и установа доступан у месечном програму активности Инфо центра. 

Слике

  • /uploads/attachment/strana/127/IC_vertikalni.png