Навигација

Студентски стартап камп ParkUP! 2024 отвара пријаве за студенте из целе Србије под слоганом „Закорачи у јединствену предузетничку авантуру”

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је пријаве за студентски стартап камп – ParkUP! 2024, за све заинтересоване студенте за област предузетништва, који ће бити одржан од 11. до 16. јула. По први пут и студенти који студирају ван Београда могу да се пријаве за учешће.

ParkUP! је интензивни програм учења, рада и дружења у НТП Београд, намењен студентима свих факултета широм Србије са циљем да стекну основна знања и вештине о технолошком предузетништву – како да уоче проблеме и препознају пословне прилике на тржишту, ојачају тимске вештине и који су кораци у претварању иновативне идеје у успешан бизнис.

Свим студентима који немају пребивалиште у Београду организатор ће обезбедити смештај током трајања кампа.

Пријави се − уколико испуњаваш следеће услове:

  • имаш између 18 и 26 година;
  • студираш и желиш додатно да унапредиш своје личне и професионалне вештине;
  • интересује те предузетништво;
  • желиш да упознаш сјајне стартап осниваче и са колегама са других факултета из целе Србије опробаш се у тимском раду на развоју иновативне идеје.

Пријаве су отворене до 22. јуна до поноћи, путем сајта НТП Београд. Пријављивање се врши попуњавањем овог онлајн упитника.

Више информација о програму доступно је овде.

Студентски стартап камп ParkUP! 2024 реализује се у оквиру Програма промоције и популаризације иновационе делатности Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку пројекта Технопарк Србија 2.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/457/ParkUP2024_-_vizual2_-_post.jpg