Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Konkurs za mlade evropske amabasadore

Otvoren je poziv za mlade evropske ambasadore, na koji mogu da se prijave mladi iz Srbije uzrasta od 18 do 29 godina. Uz popunjen prijavni obrazac na engleskom jeziku, zainteresovani kandidati treba da dostave i jednominutni motivacioni video. Prijave se podnose elektronski, najkasnije do 15. jula 2020 godine.

Konkurs za mlade evropske amabasadore

Konkurs Državne agencije za razvoj obrazovanja (SEDA) za obavljanje istraživanja u Republici Letoniji

Državna agencija za razvoj obrazovanja Republike Letonije (SEDA) poziva zainteresovane kandidate da se prijave za obavljanje postdoktorskog istraživanja koje se može realizovati na naučnim institucijama i preduzećima u Letoniji. Kandidatima se nudi mogućnost zaposlenja sa punim radnim vremenom i mesečne novčane naknade. Programom su takođe pokriveni i drugi administrativni i troškovi realizovanja istraživanja. Detaljne informacije o programu, dostupnim oblastima istraživanja, načinu prijave i uslovima učešća mogu se pronaći na internet stranici letonske Državne agencije za razvoj obrazovanja. Prijavljivanje se vrši elektronski, najkasnije do 20. jula 2020. godine.

Otvoren konkurs za upis 28. generacije Studija budućnosti Beogradske otvorene škole

Beogradska otvorena škola (BOŠ) otvorila je konkurs za upis nove generacije studenata na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do petka, 31. jula 2020. godine.

Arhiva