Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Konkurs za studentske stipendije za nedostajuća zanimanja

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije (MPNTR) raspisalo je Konkurs za dodelu 250 studentskih stipendija za studente druge i treće godine osnovnih studija na visokoškolskim ustanovama u Republici Srbiji, koji se obrazuju za obavljanje nedostajućih zanimanja od naročitog značaja za školsku 2019/2020. godinu. Tekst konkursa sa prijavnom dokumentacijom, kriterijumima i postupkom izbora, dostupan je na stranici MPNTR posvećenoj učeničkim i studentskim kreditima i stipendijama.

Rok za prijave je 15. novembar 2019. godine.

Stipendije za master studije u oblasti javnog zdravlja na Univerzitetu Cinhua u Pekingu

Objavljen je konkurs za stipendije za jednogodišnje master studije u oblasti javnog zdravlja na engleskom jeziku, na Univerzitetu Cinhua u Pekingu (Kina) za akademsku 2020/2021. godinu.

Rok za prijavu je 28. februar 2020. godine. 

Konkurs za studentske razmene u okviru CEEPUS programa

Otvoren je konkurs za prijave za stipendirane mobilnosti tokom letnjeg semestra akademske 2019/2020. godine unutar CEEPUS - srednjeevropskog programa za razmenu studenata i nastavnog osoblja. Pravo učešća imaju studenti i osoblje državnih visokoškolskih ustaniva iz Srbije. Rok za prijave za mobilnosti unutar mreža je 31. oktobar, a za mobilnosti izvan CEEPUS mreža 30. novembar 2019. godine

Arhiva