Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Stipendije Vlade Republike Koreje za akademsku 2021/2022. godinu

Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED) Republike Koreje otvorio je konkurs za stipendirano studiranje stranih studenata na celim poslediplomskim studijama na visokoškolskim ustanovama u toj zemlji u 2021/2022. godini. Reč je o stipendijama za master i doktorske studije, kao i istraživačke programe, sa jednogodišnjim programom učenja korejskog jezika. Zainteresovani kandidati se prijavljuju lično ili putem pošte Ambasadi Republike Koreje u Beogradu, na čijoj internet stranici je dostupno više infromacija i prijavni formular. Rok za prijave je 12. mart 2021. godine u 17 časova.

Konkurs za učešće studenata u Millenium Fellowship programu liderstva za održivi razvoj 2021.

United Nations Academic Impact (UNAI) i Millenium Campus Network (MCN) pozvali su studente i univerzitete širom sveta, uključujući Srbije, da se prijave za učešće u Millenium Fellowship programu. Reč je o jednosemestralnom programu razvoja liderstva među studentima u svrhu ostvarivanja ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija. Naredni rok za prijave je 28. februar 2021. godine, a program traje od 1. avgusta do 1. decembra 2021. godine.

Stipendije Vlade Mađarske za studiranje na master studijama iz oblasti poljoprivrednih nauka u akademskoj 2021/2022. godini

Vlada Mađarske, u saradnji sa Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija, otvorila je konkurs za dodelu stipendija za master studije iz oblasti poljoprivrednih nauka u Mađarskoj u školskoj 2021/2022. godini. Konkurs je dostupan i državljanima Republike Srbije. Više informacija o pozivu može se pronaći na gore navedenoj internet stranici Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija, kao i u propozicijama konkursa. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti slanjem prijavne dokumentacije na imejl adresu REU-Scholarship@fao.org, do 28. februara 2021. godine.

Arhiva