Навигација

Сајам послова и стручних пракси - Job Fair 2023 - Твоја каријера почиње овде!

Удружење студената технике Европе BESTBEST Ниш ове године организује јубиларни 15. сајам који има за циљ смањење незапослености младих и могућност стицања искуства и неформалног образовања у току студирања, као и запошљавање и напредовање у струци како би изградили успешну каријеру.

Сајам послова и стручних пракси под називом „Job Fair - Твоја каријера почиње овде!“ биће одржан 6. и 7. марта 2023. године у згради Електронског факултета у Нишу.

Студенти који траже посао или стручну праксу биће у могућности да се сусретну са представницима компанија, остваре директан контакт и сазнају више о пословима и стручним праксама које су у понуди. Дипломцима и постдипломцима ће бити представљене прилике за запослење и развој професионалних каријера, као и ступање у контакт са послодавцима компанија из различитих области пословања.

Студенти и млади људи имаће прилику да бесплатно прате различите трибине, презентације компанија и интерактивне радионице, као и да у њима учествују. Ово ће им омогућити да унапреде вештине које су цењене у савременом пословању и на тај начин буду конкурентнији на тржишту рада.

Посетиоци ће имати прилику да оставе своју биографију у електронској CV бази, која ће бити дистрибуирана свим компанијама-учесницама сајма током наредних годину дана.

Више информација о сајму, као и све новости о компанијама учесницама и покровитељима сајма можете да пронађете на адреси: http://www.jobfairnis.rs.