Navigacija

Sajam poslova i stručnih praksi - Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BESTBEST Niš ove godine organizuje jubilarni 15. sajam koji ima za cilj smanjenje nezaposlenosti mladih i mogućnost sticanja iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci kako bi izgradili uspešnu karijeru.

Sajam poslova i stručnih praksi pod nazivom „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!“ biće održan 6. i 7. marta 2023. godine u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu biće u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi. Diplomcima i postdiplomcima će biti predstavljene prilike za zaposlenje i razvoj profesionalnih karijera, kao i stupanje u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja.

Studenti i mladi ljudi imaće priliku da besplatno prate različite tribine, prezentacije kompanija i interaktivne radionice, kao i da u njima učestvuju. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i na taj način budu konkurentniji na tržištu rada.

Posetioci će imati priliku da ostave svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama-učesnicama sajma tokom narednih godinu dana.

Više informacija o sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete da pronađete na adresi: http://www.jobfairnis.rs.