Навигација

Конкурс за стипендирање постдипломских студија у Баварској у академској 2022/2023. години

Објављен је овогодишњи позив за једногодишњи програм стипендирања Владе Баварске (BAYHOST) за мастер и докторским студије у овој немачкој покрајини у академској 2022/2023. години. Рок за пријаву је 1. децембар 2021. године.

Програм је намењен кандидатима из централне, источне и југоисточне Европе који ће у академској 2022/2023. години студирати мастер или докторске студије на неком универзитету у Баварској. Кандидати морају поседовати веома добро знање енглеског и/или немачког језика. Апликанти заинтересовани за добијање стипендије за мастер студије не могу бити старији од 30 година, док је за докторске студије старосна граница 35 година.

Више информација о програму стипендирања, списак потребне документације и линк ка електронском пријавном формулару доступни су у пропозицијама конкурса.

За пријаву је потребни попунити онлајн пријавни формулар и целокупну документацију доставити на адресу: Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost-und Südosteuropa BAYHOST, Universitätsstr. 31, D-93053, Regensburg, Germany. Биће узете у разматрање само пријаве које пристигну до 1. децембра 2021. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/288/large_large_bayhost.png