Navigacija

Konkurs za stipendiranje postdiplomskih studija u Bavarskoj u akademskoj 2022/2023. godini

Objavljen je ovogodišnji poziv za jednogodišnji program stipendiranja Vlade Bavarske (BAYHOST) za master i doktorskim studije u ovoj nemačkoj pokrajini u akademskoj 2022/2023. godini. Rok za prijavu je 1. decembar 2021. godine.

Program je namenjen kandidatima iz centralne, istočne i jugoistočne Evrope koji će u akademskoj 2022/2023. godini studirati master ili doktorske studije na nekom univerzitetu u Bavarskoj. Kandidati moraju posedovati veoma dobro znanje engleskog i/ili nemačkog jezika. Aplikanti zainteresovani za dobijanje stipendije za master studije ne mogu biti stariji od 30 godina, dok je za doktorske studije starosna granica 35 godina.

Više informacija o programu stipendiranja, spisak potrebne dokumentacije i link ka elektronskom prijavnom formularu dostupni su u propozicijama konkursa.

Za prijavu je potrebni popuniti onlajn prijavni formular i celokupnu dokumentaciju dostaviti na adresu: Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost-und Südosteuropa BAYHOST, Universitätsstr. 31, D-93053, Regensburg, Germany. Biće uzete u razmatranje samo prijave koje pristignu do 1. decembra 2021. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/288/large_large_bayhost.png