Навигација

Конкурс за студирање на Централноевропском универзитету у Бечу у академској 2021/2022. години

Отворене су пријаве за упис на основне, мастер и докторске студије на Централноевропском универзитету (CEU) у Бечу у школској 2021/2022. години. Рок за конкурисање је 1. фебруар 2021. године.

Кандидати који желе да упишу основне студије на овом Универзитету више информација о доступним програмима, условима за пријаву, списку потребне документације и начину пријављивања могу пронаћи на званичном сајту Универзитета.

Такође, Централноевропски универзитет у Бечу нуди одређену финансијску помоћ и кандидатима заинтересованим за мастер и докторске студије. Више информација о томе доступно је на сајту Централноевропског универзитета.

Кандидати заинтересовани за основне студије подносе следећу документацију: сведочанства и диплому из средње школе, доказ о познавању енглеског језика, биографију, есеј, мотивационо писмо, писмо препоруке и попуњен пријавни формулар.

Детаљне информације и списак потребне документације доступни су овде.

Студенти који желе да упишу мастер или докторске студије такође се пријављују електронски, и уз попуњен апликациони формулар достављају предлог истраживања, писма препоруке, преписе оцена са основних и/или мастер студија, доказ о познавању енглеског језика, биографију и попуњен пријавни формулар. За одређене научне области потребно је доставити и додатну документацију. Више информација може се пронаћи на интернет страници Централноевропског универзитета посвећеној упису на мастер и докторске студије.

Рок за пријаву је 1. фебруар 2021. године у 23.59 часова.