Навигација

Конкурс за мастер програме Међународног поморског института на Малти

Међународни поморски институт са седиштем на Малти позива све заинтересоване кандидате из Србије да се пријаве на конкурс за два мастер програма: Међународно поморско право и Међународно поморско законодавство. Оба програма почињу у октобру 2020. и трају једну годину.  

Мастер програм Међународно поморско право првенствено је намењен запосленима у државним институцијама који се баве поморским правом, али и другим кандидатима заинтересованим за ову област. Предуслов за пријављивање је да кандидати поседују одговарајућу диплому са основних студија из области правних наука. Институт не нуди стипендије за похађање програма, али може помоћи у проналажењу финансијских средстава. Подношење пријава се врши до 31. марта 2020. Више информација о студијама, процесу апликације и условима за пријављивање доступно је на званичној интернет страници Међународног поморског института. 

За разлику од првог мастер програма, мастер програм Међународно поморско законодавство доступан је кандидатима који су стекли високо образовање и из поља друштвено-хуманистичких наука. За додатне информације о процесу пријављивања, условима пријаве и неопходној документацији, консултујте интернет страницу Међународног поморског института.


Фотографија: Међународни поморски институт  Малта

Слике

  • /uploads/attachment/vest/164/malta01.jpg