Navigacija

Konkurs za master programe Međunarodnog pomorskog instituta na Malti

Međunarodni pomorski institut sa sedištem na Malti poziva sve zainteresovane kandidate iz Srbije da se prijave na konkurs za dva master programa: Međunarodno pomorsko pravo i Međunarodno pomorsko zakonodavstvo. Oba programa počinju u oktobru 2020. i traju jednu godinu.  

Master program Međunarodno pomorsko pravo prvenstveno je namenjen zaposlenima u državnim institucijama koji se bave pomorskim pravom, ali i drugim kandidatima zainteresovanim za ovu oblast. Preduslov za prijavljivanje je da kandidati poseduju odgovarajuću diplomu sa osnovnih studija iz oblasti pravnih nauka. Institut ne nudi stipendije za pohađanje programa, ali može pomoći u pronalaženju finansijskih sredstava. Podnošenje prijava se vrši do 31. marta 2020. Više informacija o studijama, procesu aplikacije i uslovima za prijavljivanje dostupno je na zvaničnoj internet stranici Međunarodnog pomorskog instituta. 

Za razliku od prvog master programa, master program Međunarodno pomorsko zakonodavstvo dostupan je kandidatima koji su stekli visoko obrazovanje i iz polja društveno-humanističkih nauka. Za dodatne informacije o procesu prijavljivanja, uslovima prijave i neophodnoj dokumentaciji, konsultujte internet stranicu Međunarodnog pomorskog instituta.


Fotografija: Međunarodni pomorski institut  Malta

Slike

  • /uploads/attachment/vest/164/malta01.jpg