Навигација

Стипендије за мастер и докторске студије на Пекиншком технолошком институту за 2020/2021. годину

Објављен је конкурс за три стипендије за целе мастер и докторске студије на Пекиншком технолошком институту у Кини, за академску 2020/2021. годину. Кандидати из Србије прелиманрне пријаве достављају Министарству просвете, науке и технолошког развоја, са роком 10. јануар 2020. године.

Стипендија, коју покрива Кинески савет за стипендирање, покрива школарину, смештај, здравствено осигурање и месечни износ од 3000 кинеских јуана за мастер студије тј. 3500 јуана за докторске студије. Путни трошкови нису обухваћени стипендијом.

Заинтересовани кандидати достављају попуњен формулар за прелиминарну пријаву Министарству просвете, науке и технолошког развоја на адресу е-поште: jelena.pazun@mpn.gov.rs. Министарство ће проследити формуларе Пекиншком технолошком институту , након чега ће Институт одабрати до 3 кандидата која ће лично контактирати и обавестити их о детаљима процедуре пријаве.

Детаљније информације о стипендији и студијским програмима, укључујући програме на енглеском језику, доступно је на интернет страници Министарства просвете, науке и технилошког развоја Републике Србије (одељак: Стипендије страних влада и фондација 2019. године).