Navigacija

Stipendije za master i doktorske studije na Pekinškom tehnološkom institutu za 2020/2021. godinu

Objavljen je konkurs za tri stipendije za cele master i doktorske studije na Pekinškom tehnološkom institutu u Kini, za akademsku 2020/2021. godinu. Kandidati iz Srbije prelimanrne prijave dostavljaju Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, sa rokom 10. januar 2020. godine.

Stipendija, koju pokriva Kineski savet za stipendiranje, pokriva školarinu, smeštaj, zdravstveno osiguranje i mesečni iznos od 3000 kineskih juana za master studije tj. 3500 juana za doktorske studije. Putni troškovi nisu obuhvaćeni stipendijom.

Zainteresovani kandidati dostavljaju popunjen formular za preliminarnu prijavu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na adresu e-pošte: jelena.pazun@mpn.gov.rs. Ministarstvo će proslediti formulare Pekinškom tehnološkom institutu , nakon čega će Institut odabrati do 3 kandidata koja će lično kontaktirati i obavestiti ih o detaljima procedure prijave.

Detaljnije informacije o stipendiji i studijskim programima, uključujući programe na engleskom jeziku, dostupno je na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehniloškog razvoja Republike Srbije (odeljak: Stipendije stranih vlada i fondacija 2019. godine).