Навигација

Вебинар: „Како савладати трему пред пријемни испит“

У оквиру теме „Како савладати трему пред пријемни испит“ ученици завршних разреда средњих школа ће имати прилику да се сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита.

Вебинар „Како савладати трему пред пријемни испит“ одржава се периодично  путем интернет платформе. О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо ЦентраС обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета, доступан је свим родитељима матуранта из свих градова у Републици Србији као и другим заинтересованим за тему.

Учешће на вебинару је бесплатно а потребан је само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време. 

Такође, поред тога што ученици могу самостално да прате вебинар, ово омогућава наставницима да са својим ученицима прате вебинар, нпр. током часа одељенског старешине или као активност тима за каријерно вођење.

Техничке информације

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара. У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају евентуалних техничких проблема, можете да се обратите Euroguidance центру путем мејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/135/Kako_savladati_tremu_pred______________________-01-01.png