Навигација

Вебинар: „Како савладати трему пред пријемни испит“

У оквиру теме „Како савладати трему пред пријемни испит“ ученици завршних разреда средњих школа ће имати прилику да се сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита.

Вебинар „Како савладати трему пред пријемни испит“ одржава се 17. маја 2019. године у 12:30-13:15 часова путем интернет платформе. С обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета, доступан је свим родитељима матуранта из свих градова у Републици Србији као и другим заинтересованим за тему.

Учешће на вебинару је бесплатно а потребан је само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време. Пријављивање се врши попуњавањем регистрационог формулара, а рок за пријаву је 17. мај 2019. године у 12 часова.

Такође, поред тога што ученици могу самостално да прате вебинар, ово омогућава наставницима да са својим ученицима путем једног рачунара и пројектора прате вебинар и са групом ученика, нпр. током часа одељенског старешине или као активност тима за каријерно вођење.

Техничке информације

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара. У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају евентуалних техничких проблема, можете да се обратите Euroguidance центру путем мејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/135/Kako_savladati_tremu_pred______________________-01-01.png