Navigacija

Vebinar: „Kako savladati tremu pred prijemni ispit“

U okviru teme „Kako savladati tremu pred prijemni ispit“ učenici završnih razreda srednjih škola će imati priliku da se saznaju različite načine za prevazilaženje treme i osmisle svoj plan za suočavanje sa tremom prilikom polaganja prijemnog ispita.

Vebinar „Kako savladati tremu pred prijemni ispit“ održava se periodično  putem internet platforme. O datumima vebinara možete se informisati kroz bilten o mesečnim aktivnostima Info CentraS obzirom da vebinar predstavlja vrstu predavanja putem interneta, dostupan je svim roditeljima maturanta iz svih gradova u Republici Srbiji kao i drugim zainteresovanim za temu.

Učešće na vebinaru je besplatno a potreban je samo računar sa stabilnom internet vezom kako bi se vebinar pratio u zakazano vreme. 

Takođe, pored toga što učenici mogu samostalno da prate vebinar, ovo omogućava nastavnicima da sa svojim učenicima prate vebinar, npr. tokom časa odeljenskog starešine ili kao aktivnost tima za karijerno vođenje.

Tehničke informacije

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara. U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam), a u slučaju eventualnih tehničkih problema, možete da se obratite Euroguidance centru putem mejl adrese euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 1- Info centar).

Slike

  • /uploads/attachment/strana/135/Kako_savladati_tremu_pred______________________-01-01.png