Навигација

Конкурс за упис на мастер и докторске студије на корејском Факултету за јавну политику и менаџмент (KDI – Korea Development Institute)

Расписан је конкурс за упис мастер и докторских студије на корејском Факултету за јавну политику и менаџмент–KDI (Korea Development Institute). Студије почињу почетком фебруара 2021. године. Пријављивање се врши онлајн, а рок за пријаву је 5. октобар 2020. у поноћ.

Заинтересовани кандидати могу аплицирати само за један од понуђених студијских програма. Листа програма доступна је на сајту Факултета за јавну политику и менаџмент. Осим тога, кандидатима су на располагању и различити програми стипендија. Висина и обухват стипендија варирају у зависности од типа програма. Стипендије углавном обухватају месечни износ намењен за финансирање животних трошкова и делимично покривену школарину. Стипендије су доступне кандидатима који немају корејско држављанство и чији родитељи нису корејски држављани. Даље се наводи да кандидати заинтересовани за упис на мастер студије морају поседовати диплому основних студија у минималном трајању од 3 године, док је за упис докторских студија потребна диплома са мастер студија.  Додатне информације о стипендијама могу се пронаћи на горе наведеном сајту или путем и-мејла: kdischool@kdis.ac.kr.

У пропозицијама конкурса су детаљно наведени услови и начин пријављивања. Апликације се подносе електронски до 5. октобра у поноћ путем овог линка.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/207/19b0a819-84f8-47a8-8936-ba505d4230dd.jpg