Навигација

Предавање: „Како савладати трему пред завршни испит/пријемни испит“

Фондација Темпус - Euroguidance центар организује за ученике завршних разреда основних и средњих школа предавање на тему „Како савладати трему пред завршни испит/пријемни испит“  који се одржава 11. јуна 2018. године у периоду 18:00-19:00 у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд).

Током предавања ученици завршних разреда основне и средње школе ће имати прилику да сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита. Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре. Учешће на предавању је бесплатно.

Предавање се одржава 11. јуна 2018. године у периоду 18:00-19:00 часова у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд). Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до 10. јуна у 10 часова. Информација о статусу пријаве биће прослеђена учесницима на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе ученика и/или родитеља.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и присуством на предавању, можете да се обратите путем адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Ово предавање се одржава у склопу активности подршке ученицима завршних разреда, које Фондација Темпус спроводи уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Слике

  • /uploads/attachment/strana/133/Kako-savladati-tremu-predavanje.jpg