Навигација
Матична установаУниверзитет Привредна академија
ВрстаФакултет
Тип оснивачаПриватна институција
ЛокацијаГрад Београд
Акредитација

Последња акредитација: 2015. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета
Претходни циклус акредитације: 2010. године

Програми

Назив програмаВрстаОбразовни нивоТрајањеЈезици
ОПЕРАТИВНИ МЕНАЏМЕНТАкадемскеОсновне студије3 годинеСрпски
ПРИМЕЊЕНА ЕКОНОМИЈА И ФИНАНСИЈЕАкадемскеОсновне студије3 годинеСрпски
ПРИМЕЊЕНЕ ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕАкадемскеОсновне студије4 годинеСрпски
ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ И СИСТЕМИАкадемскеМастер студије1 годинаСрпски
ПЛАНСКО-ПРОЦЕСНИ МЕНАЏМЕНТАкадемскеМастер студије2 годинеСрпски
ПРИМЕЊЕНА ЕКОНОМИЈА И ФИНАНСИЈЕАкадемскеМастер студије2 годинеСрпски
ИНТЕГРАЛНО-РАЗВОЈНИ МЕНАЏМЕНТАкадемскеДокторат3 годинеСрпски

Извор информација:

Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

Универзитет Привредна академија

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије

www.mef.edu.rs
Јеврејска 24/1
11000 Београд
+381(0)11/264-33-90
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d
  • Youtube 2302ccdf08431d2dc9ce66a9ea9e7606a972e786388cfba2922a92af3bdc5d97