Navigacija

Konkurs za stipendiranje postdiplomskih studija u Bavarskoj u akademskoj 2021/2022. godini

Objavljen je ovogodišnji poziv za jednogodišnji program stipendiranja Vlade Bavarske (BAYHOST) za master i doktorskim studije u ovoj nemačkoj pokrajini u akademskoj 2021/2022. godini. Rok za prijavu je 1. decembar 2020. godine.

Program je namenjen studentima iz centralne, istočne i jugoistočne Evrope, među koje spada i Srbija. Za stipendiju se mogu prijaviti studenti master i doktorskih studija na univerzitetima u Bavarskoj. Potrebno je da kandidati poseduju veoma dobro znanje engleskog i/ili nemačkog jezika. Kandidati za master studije ne mogu biti stariji od 30, a za doktorske studije od 35 godina.

Više informacija o programu stipendiranja, spisak potrebne dokumentacije i link ka elektronskom prijavnom formularu dostupni su u propozicijama konkursa.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem onlajn prijavnog formulara. Potom se potrebna dokumentacija šalje na adresu: Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost-und Südosteuropa BAYHOST, Universitätsstr. 31, D-93053, Regensburg, Germany. Biće uzete u razmatranje samo prijave koje pristignu do 1. decembra 2020. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/201/large_bayhost.png