Навигација

Конкурс за стипендирање постдипломских студија у Баварској у академској 2021/2022. години

Објављен је овогодишњи позив за једногодишњи програм стипендирања Владе Баварске (BAYHOST) за мастер и докторским студије у овој немачкој покрајини у академској 2021/2022. години. Рок за пријаву је 1. децембар 2020. године.

Програм је намењен студентима из централне, источне и југоисточне Европе, међу које спада и Србија. За стипендију се могу пријавити студенти мастер и докторских студија на универзитетима у Баварској. Потребно је да кандидати поседују веома добро знање енглеског и/или немачког језика. Кандидати за мастер студије не могу бити старији од 30, а за докторске студије од 35 година.

Више информација о програму стипендирања, списак потребне документације и линк ка електронском пријавном формулару доступни су у пропозицијама конкурса.

Пријављивање се врши попуњавањем онлајн пријавног формулара. Потом се потребна документација шаље на адресу: Bayerisches Hochschulzentrum für Mittel-, Ost-und Südosteuropa BAYHOST, Universitätsstr. 31, D-93053, Regensburg, Germany. Биће узете у разматрање само пријаве које пристигну до 1. децембра 2020. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/201/large_bayhost.png