Navigacija

Upis na osnovne, master i doktorske studije na Pekinškom sportskom univerzitetu

Pekinški sportski univerzitet (Beijing Sport University (BSU)) raspisao je konkurs za upis stranih studenata na osnovne, master i doktorske studije u akademskoj 2020-2021. godini. U ponudi je nekoliko desetina studijskih programa, prevashodno iz oblasti sporta, ali i menadžmenta u turizmu, javne uprave, psihologije, sportskog novinarstva itd. Dostupni su i kraći kursevi za one kandidate koji žele da se dodatno usavrše, poput kurseva kineskog jezika ili tradicionalnih kineskih sportova u trajanju od jednog semestra do godinu dana.

Uslovi za prijavljivanje i procedura upisa dostupni su na internet stranici Pekinškog sportskog univerziteta, gde su navedene i cene školarina za sve nivoe studija, troškovi izdavanja vize i smeštaja, i visina takse za prijavljivanje. Osim toga, na istoj internet stranici se mogu pronaći informacije o nekoliko programa stipendija koji su dostupni međunarodnim studentima, kao i kontakt detalji za sva dodatna pitanja.

Sve prijave se podnose elektronski, putem veb-sajta Pekinškog sportskog univerziteta najkasnije do 1. juna 2020. godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/182/bejing_sport_uni.png