Навигација

Упис на основне, мастер и докторске студије на Пекиншком спортском универзитету

Пекиншки спортски универзитет (Beijing Sport University (BSU)) расписао је конкурс за упис страних студената на основне, мастер и докторске студије у академској 2020-2021. години. У понуди је неколико десетина студијских програма, превасходно из области спорта, али и менаџмента у туризму, јавне управе, психологије, спортског новинарства итд. Доступни су и краћи курсеви за оне кандидате који желе да се додатно усаврше, попут курсева кинеског језика или традиционалних кинеских спортова у трајању од једног семестра до годину дана.

Услови за пријављивање и процедура уписа доступни су на интернет страници Пекиншког спортског универзитета, где су наведене и цене школарина за све нивое студија, трошкови издавања визе и смештаја, и висина таксе за пријављивање. Осим тога, на истој интернет страници се могу пронаћи информације о неколико програма стипендија који су доступни међународним студентима, као и контакт детаљи за сва додатна питања.

Све пријаве се подносе електронски, путем веб-сајта Пекиншког спортског универзитета најкасније до 1. јуна 2020. године.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/182/bejing_sport_uni.png