Navigacija

Stipendije Moskovskog državnog univerziteta

 

Moskovski državni univerzitet za međunarodne odnose (MGIMO) pri Ministarstvu spoljnih poslova Ruske Federacije raspisao je konkurs za stipendirano studiranje na osnovnim i master studijama u Ruskoj Federaciji. Dostupne su dve stipendije za osnovne i jedna stipendija za master studije a rok za prijavu je 10. april 2020. godine.

Lista obuhvaćenih studijskih programa, informacije o jeziku na kojem će se izvoditi studije i dodatni detalji u vezi sa konkurisanjem dostupni su na internet stranici Moskovskog državnog univerziteta.  Zainteresovani kandidati treba da dostave popunjen prijavni formular, kopiju pasoša, uverenje o diplomiranju sa prepisom ocena i prosečnom ocenom i medicinsku dokumentaciju. Detaljan spisak neophodne dokumentacije po studijskim nivoima i programima može se pronaći na ovom linku.

Kandidati se prijavljuju slanjem neophodne dokumentacije Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Adresa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na koju se dostavljaju prijave i mejl putem koga je moguće dobiti dodatne informacije o konkursu dostupni su u tekstu konkursa koji je objavljen na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/172/Moskovski_drzavni_univerzitet.png