Навигација

Стипендије Московског државног универзитета

 

Московски државни универзитет за међународнe односе (МГИМО) при Министарству спољних послова Руске Федерације расписао је конкурс за стипендирано студирање на основним и мастер студијама у Руској Федерацији. Доступне су две стипендије за основне и једна стипендија за мастер студије а рок за пријаву је 10. април 2020. године.

Листа обухваћених студијских програма, информације о језику на којем ће се изводити студије и додатни детаљи у вези са конкурисањем доступни су на интернет страници Московског државног универзитета.  Заинтересовани кандидати треба да доставе попуњен пријавни формулар, копију пасоша, уверење о дипломирању са преписом оцена и просечном оценом и медицинску документацију. Детаљан списак неопходне документације по студијским нивоима и програмима може се пронаћи на овом линку.

Кандидати се пријављују слањем неопходне документације Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Адреса Министарства просвете, науке и технолошког развоја на коју се достављају пријаве и мејл путем кога је могуће добити додатне информације о конкурсу доступни су у тексту конкурса који је објављен на интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/172/Moskovski_drzavni_univerzitet.png