Navigacija

Otvoren konkurs za obrazovne programe u Petnici za 2019. godinu

Istraživačka stanica Petnica raspisala je konkurs za obrazovne programe koji će biti realizovani tokom 2019. godine.

Za učešće se mogu prijaviti učenici srednjih škola koji se interesuju za prirodne, društvene ili tehničke nauke. Rok za prijave je ponedeljak, 26. novembar 2018. godine.

Učenici pri popunjavanju i slanju prijave na konkurs ne apliciraju za jedan konkretan seminar, već se pozivaju da kroz prijavnu dokumentaciju iskažu svoja interesovanja u oblastima poput: astronomije, fizike, elektronike, računarstva, matematike, biologije, hemije, geologije, medicine, sociologije, antropologije, psihologije, istorije, lingvistike, arheologije i grafičkog dizajna.

Polaznici obrazovnih programa u Petnici dobijaju priliku da se usavršavaju i da prave prve korake u naučnoj oblasti koja je predmet njihovog interesovanja, uz modernu naučnu opremu i podršku najboljih mladih naučnika iz Srbije.

Istraživačka stanica Petnica je posebna ustanova koja se bavi organizacijom programa vanškolskog, neformalnog, naučnog obrazovanja za učenike osnovnih i srednjih škola u brojnim naučnim oblastima.

Informacije o potrebnoj dokumentaciji i proceduri prijave, možete pronaći u vesti na zvaničnom sajtu Istraživačke stanice Petnica.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/82/Logo-of-Petnica-Science-Center-211x300.jpg