Navigacija

Ustanove

Napredna pretraga

Programi

Napredna pretraga

Stipendije

Napredna pretraga

Resursi

Napredna pretraga

Vesti

Konkurs za finansijsku podršku studentima za studijska putovanja, učešće na letnjim školama, naučnim i stručnim konferencijama

U okviru projekta „Putovanjem do znanja - Podrška Talenata“ otvoren je konkurs za finansijsku podršku studentima osnovnih, master i doktorskih studija i postdiplomcima sa univerziteta u Srbiji za studijska putovanja, učešća na letnjim školama i naučnim i stručnim konferencijama koje se održavaju do 1. februara 2019. godine.

Konkurs za stipendiju kratkog istraživačkog boravka u Francuskoj u oblasti ravnopravnost žena i muškaraca i studije roda

Ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji dodeljuje pet stipendija kratkog boravka od 15 do mesec dana (isključivo u periodu između 25. septembra 2018. i 31. decembra 2018. godine) u Francuskoj za boravak u istraživačkom timu ili ekspertskoj grupi koja se bavi pitanjima ravnopravnosti  između polova i pitanjima roda.

Rok za prijavljivanje je 6. septembar 2018. godine.

Takmičenje najboljih učeničkih kompanija Evrope održano u Beogradu

Beograd je od 16. do 19. jula 2018. godine bio domaćin 29. Takmičenja najboljih učeničkih kompanija Evrope – Junior Achievement (Dostignuća mladih). Na takmičenju je učestvovalo 39 srednjoškolskih timova iz 37 evropskih zemalja, sa ukupno preko 500 učesnika.

Arhiva