Навигација

IAESTE конкурс за студентске стручне праксе и усавршавање у иностранству током 2022. године

Организација IAESTE Србија расписала је конкурс за стручне праксе у иностранству током 2022. године који је намењен студентима техничких факултета, рачунарства и природних наука. Детаљније информације о условима за пријаву, те листа факултета обухваћених конкурсом доступне су на званичном сајту IAESTE Србија. Пријаве се подносе електронски, путем следећег линка: http://iaeste.internetcentrala.com/konk.php. Конкурс је отворен до 26. децембра 2021. године.

Кандидати морају имати статус студента у актуелној академској години, просечну оцену већу од 7,50 и не више од 28 година. Потребно је знање енглеског, немачког или шпанског језика. 

Уколико због неповољне епидемиолошке ситуације студенти не буду у прилици да похађају стручну праксу, иста ће бити остварена у првом наредном термину у ком то буде могуће.

IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) је независна и непрофитна организација основана 1948. године, са циљем организовања стручних пракси за студенте.