Навигација

Конкурс за онлајн тренинг о заједничком јавном управљању у дигиталном добу на Западном Балкану

Отворен је конкурс за учешће на бесплатном интензивном онлајн тренингу ”Collaborative Governance in a Digital Era” који се одржава од 18. до 29. октобра 2021. године у организацији Универзитета у Халмштаду (Шведска) чији истраживачи и наставници га спроводе. Тренинг је развијен у циљу подизања знања и капацитета у пракси сарадње у управљању у дигиталној ери у региону Западног Балкана. За учешће се могу пријавити млади (до 35 година) са искуством рада у јавној управи или интеракције са њом, из земаља Западног Балкана, укључујући Србију, а пријаве су могуће од 9. до 31. августа 2021. године.

Овај тренинг припрема учеснике да буду лидери у јавној управи која је под великим утицајем међународних трендова управљања и технолошког развоја. Састоји се од пет блокова на различите теме, од којих сваки садржи мешавину кратких предавања, интерактивних семинара и групних задатака.

За пријаву је потребно доставити мотивационо писмо, биографију у Europass формату, два писма препоруке и сертификат о знању енглеског језика.

Детаљније информације о садржају тренинга, конкурсној документацији и начину пријаве доступне су на страници Универзитета у Халмштаду.