Навигација

Стипендије Таи Нгујен Универзитета за пољопривреду и шумарство за студирање на основним и мастер студијама у Вијетнаму у школској 2021/2022. години

Таи Нгујен Универзитет за пољопривреду и шумарство из Вијетнама расписао је конкурс за стипендирано студирање у Вијетнаму на основним и мастер студијама из области пољопривреде и шумарства. Реч је о десет стипендија за основне студије и шест стипендија за мастер студије. Детаљније информације о студијским програмима, условима учешћа, висини и обухвату стипендије и начину пријављивања доступне су на интернет страници Таи Нгујен Универзитета.

Кандидати који желе да упишу основне студије не смеју бити старији од 30 година (у фебруару 2021. године), док сви заинтересовани за мастер студије морају имати мање од 40 година (у фебруару 2021. године). Осим тога, потребно је одлично знање енглеског језика и поседовање адекватне дипломе са претходног нивоа студија. Више информација о условима за пријаву и списак пријавне документације доступни су на сајту Таи Нгујен Универзитета. На сајту је такође детаљно објашњен обухват и висина стипендија, као и начин аплицирања. Пријаве за упис на пролеће подносе се до 15. јануара 2021. године. Кандидати заинтересовани за отпочињање студија на јесен следеће године могу аплицирати до 30. јуна 2021. године. Додатне информације могу се добити упитом на aep.admission@tuaf.edu.vn.