Навигација

Позив за учествовање у Girls Hack 2020 хакатону

АФА асоцијација, у сарадњи са NCR компанијом и Министарством трговине, туризма и телекомуникација, организује виртуелни хакатон - Girls Hack 2020, који ће се одржати у оквиру четвртог по реду Women's Leadership Summit-а, 14. и 15 децембра. Хакатон је намењен студенткињама техничких, бизнис и уметничких факултета које су заинтересоване да упознају менторке из различитих технолошких и гејминг компанија, и заједно са њима у групи од пет студенткиња развију идејно решење које ће допринети решавању еколошких проблема.

Хакатон је осмишљен тако да студенткињама приближи неке од најтраженијих технолошких занимања 4.0 индустрије.

Финално решење ће бити представљено стручном жирију у току Women's Leadership Summit-а, 15. децембра, такође виртуелно. Победнички тим ће освојити вредне награде.

Заинтересоване студенткиње могу се пријавити слањем видео поруке у којој ће навести име и презиме, факултет који похађају и разлоге за учествовање у хакатону. Такође, уместо видео поруке, могуће је послати слику и текстуални одговор на наведена питања. Пријаве су индвидивуалне и шаљу се на имејл hackaton@afa.co.rs до 9. децембра 2020. године. Више информација доступно је на интернет страници посвећеној догађају или упитом на горе наведену имејл адресу.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/226/Screenshot_2020-12-02_at_2.41.45_PM.png