Навигација

Отворен конкурс за упис 28. генерације Студија будућности Београдске отворене школе

Београдска отворена школа (БОШ) отворила је конкурс за упис нове генерације студената на једногодишњи образовни програм Студије будућности. Конкурс је отворен до петка, 31. јула 2020. године.

Програм је намењен студентима који ће у октобру 2020. године бити четврта година основних студија, апсолвенти или студенти мастер студија, старости до 27 година, природних, техничко-технолошких и друштвено-хуманистичких факултета, свих универзитета у Београду.

Програм Студије будућности је једногодишњи програм неформалног образовања који се темељи на мултидисциплинарним модулима знања и вештина, Alumni2Students програму менторства, програму стажирања и изради завршног пројекта.

Циљ програма је да одабране студенте на иновативан начин упозна са трендовима и изазовима пред којима се налази савремени свет. Студенти кроз панел дискусије, предавања, радионице и неформална дружења откривају трендове будућности у савременом свету, са циљем да постану носиоци позитивних промена у друштву.

Избор студената за Студије будућности одвија се у 3 фазе: пријављивање кандидата, тестирање, интервју и коначан избор.

Детаљније о свим фазама пријаве, али и остале важне информације о програму и конкурсу, доступне су на сајту Београдске отворене школе .


Photo: Београдска отворена школа

Слике

  • /uploads/attachment/vest/189/obrazovanje_news_bos_0602.jpg