Навигација

Стипендије за умањење школарина на Универзитету у Гриничу

Британски Гринич универзитет расписао је конкурс за доделу стипендија за стране студенте који ће у школској 2020-2021. години први пут похађати основне и мастер студије на овом универзитету. Држављани Републике Србије се такође могу пријавити на конкурс.

Заинтересовани кандидати морају бити примљени на неки од студијских програма који се реализују у склопу Универзитета у Гриничу и не могу истовремено примати другу стипендију. Стипендије служе за умањење трошкова школарине за прву годину студија у износу од пет стотина до три хиљаде фунти, док се школарине за остале године студија морају исплатити у целости. Студенти мастер студија могу добити стипендију у максималном износу од хиљаду и по фунти. Очекује се да примаоци стипендије учествују у промотивним активностима и догађајима које организује Гринич универзитет.

Постоји неколико рокова за пријављивање и први следећи је 22. мај. Осим тога, пријављивање ће бити омогућено и у јуну и јулу свим страним студентима који започињу студије у септембру. Пријаве се подносе електронски, а пријавни формулар је доступан на интернет страници Гринич универзитета. Више информација о условима за пријављивање и роковима може се пронаћи на наведеном веб-сајту.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/179/Greenwich_logo.png