Навигација

Продужен рок за конкурисање за стипендије Националне агенције за академску размену Пољске за школску 2020/2021. годину

 

Због великог интересовања за стипендије које нуди Влада Републике Пољске, рок за пријаве продужен је до 12. јуна 2020. године, до када пријавна документација мора бити предата Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Реч је о стипендијама Националне агенције за академску размену Републике Пољске које су намењене кандидатима из Републике Србије који поседују диплому високог образовања и који желе да обаве стаж у Републици Пољској у трајању од једног до девет месеци. Осим тога, десет стипендија је доступно и за кандидате који желе да похађају основне и мастер студије. Додатне информације о стипендијама, неопходној документацији и условима за пријављивање, као и линкови ка пропозицијама конкурса доступни су овде.

Пријављивање се врши слањем документације на адресу: Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Немањина 22-26, 11000 Београд, 6. спрат, крило Ц, канцеларија 24 – са назнаком: За конкурс „Стипендије Владе Републике Пољске/NAWA“. Нови рок за достављање документације је 12. јун 2020. године. Корисне информације се могу пронаћи и на интернет страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја, у одељку „Стипендије страних влада и фондација 2020. године”.