Навигација

Програм основних академских студија о култури класичне Грчке на Националном и Каподистријском универзитету у Атини

Расписан је конкурс за пријављивање на основне академске студије археологије, историје и литературе античке Грчке које организује Национални и Каподистријски универзитет у Атини у сарадњи са Међународним хеленским универзитетом. Више о студијама, које ће се одвијати на енглеском језику, можете прочитати на интернет страници програма. Настава почиње 1. септембра 2020, а крајњи рок за пријављивање је 31. март 2020. 

Програм омогућава студентима да се и практично упознају са културом античке Грчке кроз обавезне студијске посете најзначајнијим археолошким налазиштима и историјским знаменитостима. Студенти ће такође имати могућност да похађају часове грчког језика. Више детаља о програму доступно је у брошури

Пријављивање се врши онлајн, путем сајта програма. За пријаву је, између осталог, неопходно приложити диплому средње школе, међународно признат сертификат познавања енглеског језика и доказ о уплати школарине. Детаљније информације о условима за пријављивање и процедури доступне су на званичном сајту програма.  


Фотографија: Национални и Каподистријски универзитет у Атини

Слике

  • /uploads/attachment/vest/160/Athens01.jpg