Навигација

Међународна студентска конференција ,,Београдски међународни модел Уједињених нација" – БИМУН 2019.

Удружење за Уједињене нације Србије организује 16. међународну студентску конференцију под називом Београдски међународни модел Уједињених нација – БИМУН 2019, у Београду, у периоду од 13 до 17. марта 2019. године. Током трајања петодневне конференције, студенти ће бити у прилици да, кроз преузимање улога дипломата Уједињених нација, представљају различите земље и расправљају о актуелним светским темама.

За учешће се могу пријавити студенти основних и постдипломских студија, до 29 година старости, са добрим познавањем енглеског језика, који је радни језик конференције. Рок за пријаве је 20. јануар 2019. године.

Шеснаеста по реду БИМУН конференција фокусира се на област Глобално лидерство и заједничка одговорност, а на догађају су предвиђене академске симулације заседања различитих органа Уједињених нација на неколико тема, попут људских права, заштите животне средине и других.

Такође, паралелно са конференцијом за студенте, организује се и конференција за средњошколце, са истим концептом и темама.

За више информација о конференцији и процедури за пријаву, можете посетити званични сајт Удружења за Уједињене нације Србије.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/81/BIMUN_LOGO.jpg