Навигација

Конкурс за такмичење ”Ухвати идеју у дигиталном свету”

Удружење пословних жена Србије спроводи конкурс ”Ухвати идеју у дигиталном свету” намењен девојчицама узраста 12-15 година које желе да искажу своје предузетничке идеје и креативност израдом једноминутног видео рада. Циљ конкурса, који је отворен до 20. априла 2018. године, је да промовише коришћење дигиталних технологија у решавању свакодневних изазова.

Сваки тим, састављен од три девојчице, на конкурс може пријавити један видео рад у максималном трајању до 59 секунди. Пријавни формулар и савети за израду видео рада налазе се на овој страници.

Ауторке радова које по избору стручног жирија уђу у финале, присуствоваће догађају и радионици ”Ухвати идеју у дигиталном свету” 26. априла у Београду, а победнице такмичења очекују вредне награде.  

Конкурс се спроводи у сусрет Међународном дану девојчица у информационо-комуникационим технологијама, који је установила Организација уједињених нација, а обележава се крајем априла сваке године. Овогодишњи Дан девојчица у ИКТ-у се у Србији обележава уз покровитељство председнице Владе Републике Србије.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/61/PosterGirlsDay-bez-logoa-12.03..jpg