Навигација

Вебинар „Шта треба да знате о студентском животу“

Сви заинтересовани ученици завршних разреда средње школе, а посебно они који који су ове године уписали факултет или високу школу, могу се пријавити за учешће на вебинару „Шта треба да знате о студентском животу“, који се одржава у уторак, 11. јула 2017. године од 16:00 до 16:45, у организацији Националног центра Euroguidance мреже.

Прелазак на следећи ниво школовања може бити својеврстан изазов јер подразумева промену окружења, навика, нове обавезе и захтеве, предаваче и колеге, а понекада и пресељење и захтев за већом самосталношћу. Управо зато је циљ овог вебинара да пружи неопходну подршку будућим студентима како би лакше отпочели нову фазу школовања. Након презентације, која ће понудити одговоре на најчешћа питања и дилеме са којима се бруцоши сусрећу размишљајући о свим променама које их чекају од јесени, учесници ће моћи да дају коментаре, изнесу недоумице и добију одговоре на конкретна питања.

Сви који желе да учествују у вебинару, до 11. јула у 12 часова се могу пријавити попуњавањем кратког регистрационог формулара или кликом потврде учешћа на фејсбук догађају. Свим пријављенима ће на дан одржавања вебинара бити доступан линк, који ће добити путем имејла или фејсбук догађаја, преко кога могу приступити вебинару.

С обзиром да је вебинар обука или презентација која се спроводи уживо преко интернета, учесницима је потребан само рачунар са стабилном интернет везом, а вебинар могу пратити без обзира на место где се налазе.

Учешће у вебинару је потпуно бесплатно.

Ово је један у серији вебинара које Euroguidance центар организује у току маја, јуна и јула за ученике завршних разреда основних и средњих школа који уписују следећи ниво школовања, као и за њихове родитеље који желе да се информишу о начинима на које могу да подрже своју децу у доношењу одлука и припреме за следеће фазе образовања и учења.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/34/vebinar_studentski_zivot.jpg