Навигација

Вебинар „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма“

Шта након средње школе представља једно од важнијих питања за ученике завршног разреда средњих школа. Неки ученици су одлуку о студијском програму који ће уписати већ донели и тренутно су у фази припреме за реализацију те одлуке (попут припреме за полагање пријемног испита), док су други можда још увек у дилеми и потребна им је подршка у доношењу одлука.

Вебинар „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма“ намењен је и једнима и другима, јер је циљ вебинара представљање корака у доношењу и реализацији одлуке као и припреми за наредне фазе каријерног развоја (попут прилагођавања на нову средину). Током вебинара биће представљена честа питања и проблеми са којима се матуранти сусрећу док размишљају о избору студија као и практичне смернице приликом доношења одлуке о наредном нивоу образовања. Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре.

Вебинар се одржава периодично путем интернет платформе. С обзиром да вебинар представља врсту предавања путем интернета, доступан је свим ученицима завршних разреда из свих школа у Републици Србији, као и другим заинтересованима за тему. За учешће је потребан само рачунар са стабилном интернет везом како би се вебинар пратио у заказано време.

О датумима вебинара можете се информисати кроз билтен о месечним активностима Инфо Центра.

Такође, поред тога што ученици могу самостално да прате вебинар, ово омогућава наставницима да са својим ученицима путем једног рачунара и пројектора прате вебинар и групно, нпр. током часа одељенског старешине или као активност тима за каријерно вођење.

Техничке информације

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара.  У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају евентуалних техничких проблема, можете да се обратите Euroguidance центру путем мејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/129/Sta-nakon-srednje-skole-vebinar.jpg