Навигација

Предавање „Шта након средње школе“

Шта након средње школе представља једно од важнијих питања за ученике завршног разреда средњих школа. Неки ученици су одлуку о студијском програму који ће уписати већ донели и тренутно су у фази припреме за реализацију те одлуке (попут припреме за полагање пријемног испита), док су други можда још увек у дилеми и потребна им је подршка у доношењу одлука.

Предавање „Шта након средње школе? Кораци о доношењу одлуке о избору студијског програма“ намењено је и једнима и другима, јер је циљ предавања представљање корака у доношењу и реализацији одлуке као и припреми за наредне фазе каријерног развоја (попут прилагођавања на нову средину). Током предавања биће дискутовано о честим питањима и проблемима са којима се матуранти сусрећу док размишљају о избору студија и биће представљене практичне смернице приликом доношења одлуке о наредном нивоу образовања. Учесници ће имати прилике да поставе питања у вези са темом и да се изнесу своје коментаре.

Предавање се одржава 9. маја 2018. године у периоду 18:00-19:00 часова у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд). Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар најкасније до понедељка, 8. маја у 10 часова. Информација о статусу пријаве биће прослеђена учесницима на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Напомињемо да можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе ученика и/или родитеља.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и присуством на предавању, можете да се обратите путем мејл адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Слике

  • /uploads/attachment/strana/131/Sta-nakon-srednje-skole-predavanje.jpg