Navigacija

Stipendije Vlade Mađarske za studiranje na master studijama iz oblasti poljoprivrednih nauka u akademskoj 2021/2022. godini

Ministarstvo poljoprivrede Mađarske, u saradnji sa Organizacijom za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija, raspisala je konkurs za dodelu stipendija za pohađanje tri master programa iz poljoprivrednih nauka u Mađarskoj u akademskoj 2021/2022. godini. Prijavljivanje se vrši elektronski, slanjem prijavne dokumentacije na e-poštu REU-Scholarship@fao.org, najkasnije do 28. februara 2021. godine.

Reč je o stipendijama za studiranje na tri različita master programa iz oblasti poljoprivrednih nauka. Stipendija uključuje plaćenu školarinu, smeštaj u domovima, određeni iznos za troškove života i zdravstveno osiguranje tokom trajanja studija. Detaljne informacija o master programima dostupne su u propozicijama konkursa. U propozicijama su takođe bliže naznačeni uslovi učešća, kriterijumi selekcije i spisak dokumentacije. Zainteresovani kandidati moraju dobro vladati engleskim jezikom i posedovati diplomu osnovnih studija sa odličnim akademskim uspehom. Pri selekciji prednost će se dati kandidatima koji imaju manje od 30 godina. Popunjen prijavni obrazac, uz preostalu dokumentaciju, potrebno je dostaviti do 28. februara 2021. godine na imejl adresu: REU-Scholarship@fao.org. Upitom na istu mejl adresu moguće je dobiti dodatne informacije u vezi sa konkursom.