Navigacija

Stipendije Tai Ngujen Univerziteta za poljoprivredu i šumarstvo za studiranje na osnovnim i master studijama u Vijetnamu u školskoj 2021/2022. godini

Tai Ngujen Univerzitet za poljoprivredu i šumarstvo iz Vijetnama raspisao je konkurs za stipendirano studiranje u Vijetnamu na osnovnim i master studijama iz oblasti poljoprivrede i šumarstva. Reč je o deset stipendija za osnovne studije i šest stipendija za master studije. Detaljnije informacije o studijskim programima, uslovima učešća, visini i obuhvatu stipendije i načinu prijavljivanja dostupne su na internet stranici Tai Ngujen Univerziteta.

Kandidati koji žele da upišu osnovne studije ne smeju biti stariji od 30 godina (u februaru 2021. godine), dok svi zainteresovani za master studije moraju imati manje od 40 godina (u februaru 2021. godine). Osim toga, potrebno je odlično znanje engleskog jezika i posedovanje adekvatne diplome sa prethodnog nivoa studija. Više informacija o uslovima za prijavu i spisak prijavne dokumentacije dostupni su na sajtu Tai Ngujen Univerziteta. Na sajtu je takođe detaljno objašnjen obuhvat i visina stipendija, kao i način apliciranja. Prijave za upis na proleće podnose se do 15. januara 2021. godine. Kandidati zainteresovani za otpočinjanje studija na jesen sledeće godine mogu aplicirati do 30. juna 2021. godine. Dodatne informacije mogu se dobiti upitom na aep.admission@tuaf.edu.vn.