Navigacija

Poziv za učestvovanje u Girls Hack 2020 hakatonu

AFA asocijacija, u saradnji sa NCR kompanijom i Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, organizuje virtuelni hakaton - Girls Hack 2020, koji će se održati u okviru četvrtog po redu Women's Leadership Summit-a, 14. i 15 decembra. Hakaton je namenjen studentkinjama tehničkih, biznis i umetničkih fakulteta koje su zainteresovane da upoznaju mentorke iz različitih tehnoloških i gejming kompanija, i zajedno sa njima u grupi od pet studentkinja razviju idejno rešenje koje će doprineti rešavanju ekoloških problema.

Hakaton je osmišljen tako da studentkinjama približi neke od najtraženijih tehnoloških zanimanja 4.0 industrije.

Finalno rešenje će biti predstavljeno stručnom žiriju u toku Women's Leadership Summit-a, 15. decembra, takođe virtuelno. Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade.

Zainteresovane studentkinje mogu se prijaviti slanjem video poruke u kojoj će navesti ime i prezime, fakultet koji pohađaju i razloge za učestvovanje u hakatonu. Takođe, umesto video poruke, moguće je poslati sliku i tekstualni odgovor na navedena pitanja. Prijave su indvidivualne i šalju se na imejl hackaton@afa.co.rs do 9. decembra 2020. godine. Više informacija dostupno je na internet stranici posvećenoj događaju ili upitom na gore navedenu imejl adresu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/226/Screenshot_2020-12-02_at_2.41.45_PM.png