Navigacija

Otvoren konkurs za upis 28. generacije Studija budućnosti Beogradske otvorene škole

Beogradska otvorena škola (BOŠ) otvorila je konkurs za upis nove generacije studenata na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do petka, 31. jula 2020. godine.

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2020. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Program Studije budućnosti je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice i neformalna druženja otkrivaju trendove budućnosti u savremenom svetu, sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u društvu.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u 3 faze: prijavljivanje kandidata, testiranje, intervju i konačan izbor.

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i ostale važne informacije o programu i konkursu, dostupne su na sajtu Beogradske otvorene škole .


Photo: Beogradska otvorena škola

Slike

  • /uploads/attachment/vest/189/obrazovanje_news_bos_0602.jpg