Navigacija

Stipendije za umanjenje školarina na Univerzitetu u Griniču

Britanski Grinič univerzitet raspisao je konkurs za dodelu stipendija za strane studente koji će u školskoj 2020-2021. godini prvi put pohađati osnovne i master studije na ovom univerzitetu. Državljani Republike Srbije se takođe mogu prijaviti na konkurs.

Zainteresovani kandidati moraju biti primljeni na neki od studijskih programa koji se realizuju u sklopu Univerziteta u Griniču i ne mogu istovremeno primati drugu stipendiju. Stipendije služe za umanjenje troškova školarine za prvu godinu studija u iznosu od pet stotina do tri hiljade funti, dok se školarine za ostale godine studija moraju isplatiti u celosti. Studenti master studija mogu dobiti stipendiju u maksimalnom iznosu od hiljadu i po funti. Očekuje se da primaoci stipendije učestvuju u promotivnim aktivnostima i događajima koje organizuje Grinič univerzitet.

Postoji nekoliko rokova za prijavljivanje i prvi sledeći je 22. maj. Osim toga, prijavljivanje će biti omogućeno i u junu i julu svim stranim studentima koji započinju studije u septembru. Prijave se podnose elektronski, a prijavni formular je dostupan na internet stranici Grinič univerziteta. Više informacija o uslovima za prijavljivanje i rokovima može se pronaći na navedenom veb-sajtu.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/179/Greenwich_logo.png