Navigacija

Program osnovnih akademskih studija o kulturi klasične Grčke na Nacionalnom i Kapodistrijskom univerzitetu u Atini

Raspisan je konkurs za prijavljivanje na osnovne akademske studije arheologije, istorije i literature antičke Grčke koje organizuje Nacionalni i Kapodistrijski univerzitet u Atini u saradnji sa Međunarodnim helenskim univerzitetom. Više o studijama, koje će se odvijati na engleskom jeziku, možete pročitati na internet stranici programa. Nastava počinje 1. septembra 2020, a krajnji rok za prijavljivanje je 31. mart 2020. 

Program omogućava studentima da se i praktično upoznaju sa kulturom antičke Grčke kroz obavezne studijske posete najznačajnijim arheološkim nalazištima i istorijskim znamenitostima. Studenti će takođe imati mogućnost da pohađaju časove grčkog jezika. Više detalja o programu dostupno je u brošuri

Prijavljivanje se vrši onlajn, putem sajta programa. Za prijavu je, između ostalog, neophodno priložiti diplomu srednje škole, međunarodno priznat sertifikat poznavanja engleskog jezika i dokaz o uplati školarine. Detaljnije informacije o uslovima za prijavljivanje i proceduri dostupne su na zvaničnom sajtu programa.  


Fotografija: Nacionalni i Kapodistrijski univerzitet u Atini

Slike

  • /uploads/attachment/vest/160/Athens01.jpg