Navigacija

Stipendije za master studije životne sredine i održivog razvoja u Kini za 2019/2020. godinu

Objavljen je konkurs za dve stipendije Ministarstva trgovine Narodne Republike Kine za celokupne master studije upravljanja životnom sredinom i održivog razvoja na Tungđi univerzitetu u Šangaju. Rok za prijave je 10. jul 2019. godine.

Master studije traju dve godine (od čega je druga godina posvećena istraživačkom radu) i izvode se na engleskom jeziku. Program stipendiranja je primarno namenjen stručnjacima zaposlenim u međunarodnim organizacijama, vladinom sektoru i akademskim ustanovama.

Stipendisti su oslobođeni plaćanja školarine i pratećih naknada, a stipendija obuhvata iznos od 3000 kineskih juana mesečno, besplatan smeštaj u studentskom kampusu, pokriveno zdravstveno osiguranje, naknadu troškova preseljenja, kao i troškove dve povratne avionske karte od matične zemlje do mesta studija.

Prijavljivanje se vrši slanjem konkursne dokumentacije poštom Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Više informacija o konkursu, kao i adresa za apliciranje, dostupno je na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja (odeljak: Stipendije stranih vlada i fondacija 2019. godine).

Slike

  • /uploads/attachment/vest/113/unep-tongji.jpg