Navigacija

Konkurs Razvojne agencije Srbije za izbor projektnih ideja za razvoj regiona

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs za izbor najboljih projektnih ideja koje za cilj imaju predstavljanje investicionog projekta u jednom regionu ili delu regiona u Republici Srbiji. Konkurs je otvoren do 31. marta 2017. godine, a namenjen je akreditovanim visokoškolskim ustanovama.

Cilj konkursa je učešće mladih u unapređenju svoje zajednice, regiona i čitave zemlje, podsticanjem kreativnosti i inovativnosti. Pravo učešća imaju projektni timovi akreditovanih visokoškolskih ustanova, koje mogu činiti studenti i jedan profesor u ulozi mentora. Svaki tim može podneti jedan predlog projektne ideje, a svaka ustanova može učestvovati sa više timova. Ideje se ne moraju odnositi na region u kome se nalazi sedište ustanove.

Ukupan nagradni fond iznosi 4 miliona dinara. Osim tri prvoplasirane ideje, nagrade će dobiti i najbolji u četiri posebne kategorije, i to za: brending rešenje, uticaj na životnu sredinu, doprinos novom zapošljavanju i uticaj na razvoj zajednice.

Više informacija o konkursu, uključujući i prijavnu dokumentaciju, dostupno je na sajtu agencije i putem elektronske pošte konkurs@ras.gov.rs .

Slike

  • /uploads/attachment/vest/20/Razvojna_agencija_Srbije.jpg