Навигација

Европски универзитет, Интегрисани фармацеутски факултет

Нови Сад

  Матична установаЕвропски универзитет
  ВрстаФакултет
  Тип оснивачаПриватна институција
  ЛокацијаЈужнобачки округ
  Акредитација

  Последња акредитација: 2015. године - Комисија за акредитацију и проверу квалитета


  Извор информација:

  Интернет презентација институције
  Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета

  Европски универзитет

  Европски универзитет, Интегрисани фармацеутски факултет

  www.faculty-pharmacy.rs
  Трг Младенаца 5
  21000 Нови Сад
  +381(0)21/661-58-97
  +381(0)21/44-75-77
  • Facebook 6cb815ccc86a3a72a235d6529a6cd8516771bcb850edd1e308f02a70e0280d4d